Soort project: Drawings

Kijkdokter

2022

Tekeningen voor het kaartspel 'Kijkdokter' dat onderdeel is van het keuzevak ‘Ogen wijd open’ aan het Radboudumc

The national target co inc.

1994

sere tekeningen op de papieren schietschijven.

self-portrait by others

1999

Een serie zelfportretten met allemaal een ander, eigen handschrift

Panorama Maastricht

2023

Voor de artiestenfoyer van Theater aan het Vrijthof maakte ik in 2023 in opdracht van Theater aan het Vrijthof een tekening van de stad Maastricht.

Dubbelportret ‘Terug in de cel’

2018

Sinds de sluiting van de gevangenis in 2016 was het gebouw in gebruik als asielzoekerscentrum en woonden er 600 asielzoekers. Zeven jaar eerder, toen de Bijlmerbajes nog een gevangenis was, bezocht ik een gedetineerde in zijn cel (in de tekening getekend met de rode lijnen). In de cel die ik eerder bezocht woonde toen Ahmed, een jongen van 22 uit Irak (zijn verhaal is blauw).

Brooklyn Journals

2015

serie tekeningen geïnspireerd op de dagboeken uit 1679 van De Nederlandse koopman Jasper Danckaerts. Voor de tentoonstelling 'Mapping' van BRIC en de Brooklyn Historical Society.

Shenzhen Inside

Voor de tentoonstelling Social City op de Bi-City Biennale of Urbanism/Architecture maakte ik in 2015 getekende ‘Zachte Atlas’ kaarten van de huizen van vier inwoners van Shenzhen.

Manchester mood drawings

2021

Voor het Sick festival in Manchester maakte ik in 2021 tekeningen van mensen uit vijf verschillende wijken in Greater Manchester.