Algemene voorwaarden

Verzendkosten

De Zachte Atlas maakt voor het verzenden gebruik van PostNL. We rekenen de volgende tarieven:

Nederland
Met Track & Trace bezorging (t/m 10 kilo): 7,25 €

Eurozone 1 (België, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Luxemburg, Denemarken)
Met Track & Trace bezorging (t/m 2 kilo): 13,00 €

Rest van Europa (inclusief het Verenigd Koninkrijk)
Met Track & Trace bezorging (t/m 2 kilo): 18,50 €
Zonder Track & Trace bezorging (t/m 2 kilo): 12,00 €

Buiten Europa
Verzendkosten op aanvraag

Verwachte levertijd

Nederland en Europa
Bezorging binnen twee weken

Buiten Europa
Verwachte levertijd op aanvraag

Als u wilt dat het product sneller wordt bezorgd, kunt ons per email benaderen.

Retourneren

Als het product niet naar wens is, heeft U binnen 10 dagen na de bezorging, het recht artikelen terug te zenden. U krijgt uw geld terug, minus de gemaakte verzendkosten.

Mocht u onverhoopt toch een verkeerd print ontvangen, dan kunt u het artikel op kosten van Jan Rothuizen retourneren.

Algemene Voorwaarden

Jan Rothuizen is bij de KvK Amsterdam geregistreerd als handelsnaam onder:
Jan Rothuizen
Singel 76
1015 AC Amsterdam
KvK-nummer: 34379442
BTW-nummer: NL001598319B11

Toepassing

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met www.dezachteatlas.nl, handelsnaam van Jan Rothuizen te Amsterdam, hierna Jan Rothuizen genoemd. Door te bestellen, accepteert u de algemene voorwaarden.

Jan Rothuizen is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Jan Rothuizen uw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Jan Rothuizen uw bestelling per e-mail heeft bevestigd.

Prijzen en kosten

Alle genoemde prijzen op dezachteatlas.nl zijn exclusief 9% btw.

De prijzen die op dezachteatlas.nl worden genoemd zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht zijn afhankelijk van het gewicht en de locatie. Voor meer informatie over de tarieven zie de betreffende rubriek hierboven.

Levering

Jan Rothuizen betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. Jan Rothuizen verzendt de geaccepteerde bestellingen in volgorde van binnenkomst.

Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden dan krijgt u daar bericht van.

Jan Rothuizen is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Bezorgadres en leveringsservice

Als u bij dezachteatlas.nl bestelt kunt u zelf beslissen op welk adres de bestelling dient te worden bezorgd.

Als u uw keuze van bezorging wilt wijzigen of als u iets wilt ruilen of retourneren, kunt u ons een e-mail sturen.

Herroepingsrecht

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 10 dagen. In deze periode heeft u een herroepingsrecht; dit betekent dat u de mogelijkheid heeft zonder verplichtingen van uw kant – afgezien van de gemaakte verzendkosten die achteraf worden verrekend – de artikelen die u heeft ontvangen terug te zenden.

U krijgt uw geld in dat geval binnen 30 dagen terug, minus de gemaakte verzendkosten.

Ruilt u het artikel voor een andere print of tekening, dan kunt u het bestelde product (op eigen kosten) retourneren, waarna wij op onze kosten een andere print of tekening toesturen.

Als u een verkeerd artikel, of een artikel met een beschadiging of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, kunt u het artikel retourneren. Jan Rothuizen betaalt in dat geval de retourkosten.

Transportgarantie

Alle zendingen worden door Jan Rothuizen verzekerd. Als u vóór het openen van het pakket schade constateert aan de verpakking, maak dan een foto van de beschadigde verpakking en neemt u dan contact met Jan Rothuizen op per email. beschadigde artikelen worden kosteloos door Jan Rothuizen vervangen.

Privacy

Door te bestellen geeft u tegelijkertijd toestemming Jan Rothuizen zo nodig uw persoonsgegevens te gebruiken.

Uw gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door dezachteatlas.nl worden verkregen en verwerkt. De door u verstrekte persoonsgegevens worden pertinent niet aan een derde partij verstrekt voor commerciële doeleinden.

Met toestemming van de klant, mogen de persoonsgegevens gebruikt worden om ingeschreven te worden voor een nieuwsbrief.

Reclamatie en consumentenbescherming

Mocht u niet tevreden zijn over de producten of diensten vandezachteatlas.nl/, aarzel dan niet contact op te nemen en wel binnen 10 dagen nadat het gebrek zich heeft geopenbaard.

Betaling

Het bedrag dat u verschuldigd bent bij bestelling, kan op verschillende manieren worden betaald: via iDeal bij uw eigen bank, via Paypal als u daar een rekening heeft lopen, of als u daar via credit card hebt betaald. Voor iDeal en Paypal betalingen worden de beveiligde sites van de respectievelijke banken gebruikt. Dezachteatlas.nl heeft geen enkel inzicht in het betalingsverkeer uwerzijds anders dan de melding van de bank of een betaling al dan niet is binnengekomen.